Referenties

“Gedreven, krachtig, vooruitstrevend, oplossingsgericht en oprecht, een hele sterke en goede communicatie professional. Margriet Kist van Gotcha! Communicatie laat de communicatie binnen een project echt leven! Als je met Gotcha werkt, ga je recht je doel af! Daarnaast is het prettig samenwerken met een  communicatieadviseur waar je van op aan kunt, die attent is en altijd het beste uit iemand haalt. Energiek met de juiste instelling!”.

“De interim communicatieadviseur van Gotcha! Communicatie heeft op een professionele wijze invulling gegeven aan de nieuw op te richten functie binnen onze afdeling. Ze wist binnen korte tijd haar weg te vinden binnen de complexe organisatie en voor de juiste doelgroep het juiste communicatiemiddel in te zetten. Een gedreven kracht met inlevingsvermogen”.
“Een betrokken, analytisch scherpe senior adviseur die ook de praktijk kent en weet te interpreteren. Een vaardig strateeg en een prettige samenwerkingspartner die afspraken nakomt. Intelligent, communicatief sterk, betrokken, initiatiefrijk, resultaatgericht, openhartig en een oprechte collega. Zeer fijn om mee samen te werken”.